MENIU CAUTĂ
05 Feb. 2014 08:32 , de Adrian Văduva, Radu Nistor

LOVITURĂ DE TEATRU în PDL! Vicepreşedintele Cezar Preda demisionează

Distribuie

Potrivit unor surse din PDL, citate de Mediafax, Cezar Preda va demisiona din funcţiile de vicepreşedinte la nivel central al PDL şi de preşedinte al organizaţiei Buzău a formaţiunii. Se pare că totuşi, deputatul PDL nu va părăsi partidul ci va rămâne un simplu membru. Preda îşi va anunţa demisiile şi va dezvălui şi motivele pentru care a luat această decizie într-o conferinţă de presă, susţin sursele citate.
Vestea pică cu atât mai prost cu cât în Buzău, nu există un alt politician din PDL care să îl înlocuiască cu succes din punct de vedere al vizibilităţii. Tocmai de aceea, prim-vicepreşedintele PDL Buzău, Raul Florescu speră ca Cezar Preda să se răsgândească, mai ales că deocamdată „nu este nimic oficial”.
„Nu e nimic oficial. Am discutat aseară cu Cezar Preda şi a rămas stabilit că vorbim şi astăzi. Probabil va lua decizia finală, însă eu nu am fost înştiinţat şi nu putem spune prea multe în lipsa unei decizii şi a expunerii unor motive”, a declarat Raul Florescu.
În acelaşi timp, prim-vicepreşedintele PDL Buzău, susţine că o demisie a lui Cezar Preda din funcţiile deţinute în PDL este „o pierdere”.
„Ar  fi o pierdere pentru judeţul Buzău. De cel puţin un an de zile niciun parlamentar din Buzău nu a ieşit cu o declaraţie, cu o conferinţă de presă. Cezar Preda e singura voce calificată a opoziţiei, şi nu numai. Dânsul este o voce destul de sonoră, destul de acidă când trebuie să fie.  Este o pierdere, în ultima perioadă a fost singura voce care a făcut opoziţie”, a declarat prim-vicepreşedintele PDL Buzău.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Constantin Cotimanis pregătește o emisiune culinară
Loading...
Comentarii