MENIU CAUTĂ
26 Iun. 2013 11:19

Mama moartă în Muntenegru, fiica a scăpat ca prin minune. Trupul neînsuflețit al femeii, în orașul natal, Cluj-Napoca!

Distribuie

Cele două femei, mamă şi fiică au plecat sâmbătă de la Cluj la Timişoara, unde s-au alăturat grupului de excursionişti, care urmau să meargă în circuitul din Balcani.
După noaptea petrecută la Belgrad, au trecut prin accidentul de autocar. Maria Loredana s-a trezit la spital, cu contuzii la spate şi membre şi i s-a spus că mama ei este la terapie intensivă. A transmis acasă, prin asistenta româncă, că Aurora Morar este în viaţă. Speranţele familiei s-au năruit însă marţi în jurul prânzului, când la uşă au bătut poliţiştii şi au anunţat tragica veste.
Soţul Aurorei Morar, Alexandru, a plecat la Bucureşti cu fiul Sorin, într-o cursă contra cronometru. Se vor întoarce în această seară la Cluj-Napoca împreună cu supravieţuitoarea Maria Loredana. Tânăra îşi va conduce mâine mama pe ultimul drum. Deocamdată de vegherea femeii decedate în accident se ocupă doar fratele Vasile Mocan.
Citește și:

  • DECIZIE EMOŢIONANTĂ a muntenegrenilor, referitoare la românii morţi în accident
  • GAFĂ MONUMENTALĂ a unui ministru din Guvernul Ponta în legătură cu victimele accidentului din Muntenegru
  • Mărturia băiatului muntenegrean lovit de autocarul groazei, înainte de accident – VIDEO
  • Datori vânduţi la bănci. Patronii firmei care a efectuat cursa morţii în Muntenegru se luptă în instanţă pe legea falimentului
Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Constantin Cotimanis pregătește o emisiune culinară
Loading...
Comentarii