Mătuşa lui Bercea Mondial face apel la autorităţi: «Să-l lase pe Sandu să-şi îngroape mama!»

22 august 2014 17:05

Mama lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial (foto), a murit ieri dimineaţă, la Spitalul Floreasca, din Capitală, unde era internată din 11 august, din cauza unei boli grave.

Elena Anghel avea cancer la colon, dar şi alte afecţiuni, iar starea ei se înrăutăţise când a fost adusă la Bucureşti. Ieri însă, a murit, iar familia a venit repede la spital, pentru a ridica trupul neînsufleţit şi a-l duce la Slatina, unde va loc înmormântarea.
La vederea sicriului roşu, în care se afla trupul femeii, jalea şi bocetele au pus stăpânire, deopotrivă, pe femei şi pe bărbaţi. Printre lacrimi, sora lui Sandu Anghel se ruga ca fratele ei şi ceilalţi membri ai familiei aflaţi în închisoare să fie eliberaţi pentru a putea participa la slujba de înmormântare.
“Lăsaţi- l pe Sandu să-şi îngroape mama! Cum s-o îngropăm fără el!”, se tânguia femeia. “O să facem toţi cereri către conducerea penitenciarelor, să-i lase măcar 24 de ore, pentru înmormântare”, ne-a spus unul dintre nepoţii defunctei.
Copiii Elenei Anghel aflaţi în spatele gratiilor au trimis rapid cereri de eliberare, pentru a putea ajunge duminică la înmormântare.
Vasile Anghel, zis Amar, un alt fiu al Elenei Anghel, care a fost condamnat la cinci ani pentru înşelăciune şi fals, e încarcerat la Craiova, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă, iar acestuia i-a fost deja respinsă cererea de eliberare.
Dar şi soţia lui Sandu Anghel, Fănica, şi fiul lor Florin sunt încarceraţi, aşa că au depus şi ei cereri de permisie.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro