O fetiţă de 8 ani a fost salvată de la viol de doi copii

29 septembrie 2010 16:19

Mihaela, o fetiţă de 8 ani din Galaţi, era cât pe ce să fie victima unui viol, zilele trecute. În ajutorul ei au sărit doi copii, care au văzut că un bărbat târa copila printre blocuri. Povestea ne-a relatat-o Florin Albu, un gălăţean care a văzut scena de la geamul balconului.

Florin Albu, un gălăţean de 32 de ani, a fost martor, zilele trecute, la ceea ce s-ar fi putut trans-forma într-o dramă pentru o fetiţă de 8 ani. Zilele trecute, în timp ce era în balcon, bărbatul a văzut cum o copilă a fost acostată de un bătrân.

“Pe fată o ştiam. Provine dintr-o familie dezorganizată. Am văzut că bătrânul o mângâie şi pleacă cu ea printre blocuri. Mi-am zis, că nu e lucru curat. Am coborât şi m-am dus după ei, dar doi copii apucaseră să-l alunge pe bărbat. Ei mi-au povestit că fetiţa era dezbrăcată şi întinsă la pământ, el era cu pantalonii pe vine şi tocmai îi desfăcea picioarele. Au strigat la el şi au reuşit să ia fata, că el nu se lăsa aşa, cu una, cu două”, a spus Florin Albu. El a precizat că micuţii eroi au fugit înainte să apară poliţia.

Dată în grija unui asistent maternal

La locul incidentului au fost chemaţi şi poliţiştii, care l-au prins şi identificat pe bătrânul care a încercat să o violeze pe fetiţă. Vasile Modiga (65 de ani) a fost arestat preventiv. În urma cercetărilor, poliţiştii au mai aflat că fetiţa stătea de mult timp cu iubitul mamei ei, femeia fiind plecată în străinătate. Copila a fost dată în grija unui asistent maternal.

Citeşte şi: Un bătrân a fost arestat după ce a încercat să violeze o fetiţă de 8 ani

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro