MENIU CAUTĂ
12 Iun. 2012 09:52 , de Anamaria Lembrau

PDL, DUPĂ DEZASTRUL de la LOCALE: Prigoană şi-a scos din minţii colegii. Ce-a spus după eşecul de la Primărie li se pare INACCEPTABIL

Distribuie

Cristian Preda a declarat, la RFI, că PDL trebuie să admită că a pierdut alegerile şi să transmită mesajul că lupta continuă.
„Ochiul meu plânge, ca să zic aşa, pentru că am pierdut şi cred că trebuie să recunoaştem direct acest lucru, PDL a pierdut alegerile! A recunoaşte acest lucru înseamnă a arăta înainte de toate că nu suntem deconectaţi de realitate”, a spune Preda.
Europarlamentarul atrage atenţia asupra lui Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei care a fost bătut la scor de Sorin Oprescu, independentul susţinut de USL, aşa cum arată rezultatele alegerilor locale 2012.

Cristian Preda spune:”Am văzut tentaţia unora dintre colegii mei de a ascunde acest adevăr foarte neplăcut pentru noi. Unii s-au ascuns de tot şi n-au rostit un cuvânt, deşi în cultura democratică, atunci când eşti angajat într-o bătălie şi o pierzi, trebuie să spui: am pierdut, îl felicit pe învingător! Este un gest de bun simţ democratic elementar. Alţii au mers şi mai departe, nu s-au ascuns, dar au intrat într-un soi de registru al inconştienţei vesele, aş numi-o. E cazul domnului Prigoană, care a făcut un dezastru la Bucureşti şi care în ciuda acestui dezastru, ne spune că a făcut un scor excelent… Ăsta este un stil inacceptabil şi cred că trebuie să înceteze tipul ăsta de politică de proastă calitate, jignitoare la adresa publicului şi în acelaşi timp, o politică incapabilă de a accepta realitatea dură din faţa noastră!”
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Constantin Cotimanis pregătește o emisiune culinară
Loading...
Comentarii