Pensiile se dau mai devreme

09 aprilie 2012 16:37

Eşti pensionar şi aştepţi cu nerăbdare ziua în care îţi vei primi banii? Potrivit Casei Naţionale de Pensii Publice, poştaşul îţi va face luna aceasta o surpriză şi va sosi la uşa ta mai devreme pentru a-ţi aduce pensia.

În acest an nu vei mai fi nevoit să îngroşi rândurile la casele de ajutor reciproc pentru a lua bani cu împrumut ca să-ţi cumperi un cozonac sau o pulpă de miel.
Casa Naţională de Pensii Publice a întreprins demersuri pentru a achita în avans, în perioada 11-25 aprilie, prin intermediul S.C. Poşta Română S.A., drepturile cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii, după următorul calendar:

Dacă poştaşul nu te va găsi la domiciliu, plata drepturilor se va face la sediul subunităţilor poştale până în penultima zi lucrătoare din lună, respectiv 27 aprilie. Iar dacă banii îi primeai de obicei prin intermediul băncilor cu care Casa Naţională de Pensii Publice are încheiate convenţii, de data aceasta îi vei putea ridica începând cu data de 12 aprilie, dar nu mai târziu de 13 aprilie.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro