Petre Roman şi soţia lui, ÎN HOHOTE DE PLÂNS, DUPĂ ÎNMORMÂNTAREA LUI DINU PATRICIU | FOTO

30 august 2014 12:53

Dinu Patriciu a fost condus pe ultimul drum de mulţi prieteni apropiaţi. Printre ei, multe personalităţi cunoscut de la noi.

Printre cei care i-au adus un ultim omagiu omului de afaceri au fost Petre Roman şi soţia lui, Silvia Chifiriuc. Fostul premier era foarte apropiat de Dinu Patriciu, care a fost naşul său de căsătorie şi naşul de botez al fiului său. Împreună cu Silvia, Petre Roman a asistat la funeralii, după care a ieşit din cimitir demn şi încercând din răsputeri să îşi înfrâneze toate emoţiile.
După ce a ieşit cât de cât din vizorul presei, fostul premier nu şi-a mai putut stăpâni durerea şi a izbucnit în hohote de plâns, în timp ce Silvia era şi ea cu ochii în lacrimi. Petre Roman şi-a luat ochelarii de la ochi, pentru a-şi sterge lacrimile, după care a grăbit pasul, pentru a se feri de privirile celor din jur.
Dinu Patriciu a fost înmormântat astăzi, la Cimitirul Bellu din Capitală, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar membrii familiei şi prietenii apropiaţi.
Omul de afaceri Dinu Patriciu a decedat pe 19 august într-un spital din Londra, în urma unei infecţii pulmonare. Pe 3 august împlinise 64 de ani.
Fotografii: Dan Bistriţeanu

IMAGINI SFÂŞIETOARE DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI DINU PATRICIU! | FOTO&VIDEO

Dana, soţia lui Dinu Patriciu, ÎMPIETRITĂ DE DURERE, LA BRAŢUL FIULUI, LA ÎNMORMÂNTARE | FOTO

ÎNMORMÂNTAREA LUI DINU PATRICIU, PĂZITĂ CU BODYGUARZI! Uite cine a venit să îşi ia rămas bun de la omul de afaceri | FOTO

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro