Prietenii lui Claudiu Roman i-au intuit intenţiile. Nu a ştiut să ceară ajutorul!

19 septembrie 2014 18:00

Dispariţia tragică a lui Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, Europa FM şi InfoPro, care şi-a curmat viaţa joi seara, în apartamentul său de lângă staţia de metrou Eroii Revoluţiei, a avut un ecou puternic în rândul apropiaţilor săi. Asta în timp ce vecinii par să nu fi auzit încă ştirea sinuciderii băiatului de la radio care locuia cu ei pe scară.

Zeci de prieteni au deplâns trecerea în nefiinţă a lui Claudiu. Tânărul de 34 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor, spânzurându- se de caloriferul din baie. Amici, colegi, fani, cu toţii au ţinut să-şi ia rămasbun de la DJ, lăsându- i mesaje îndoliate pe pagina de Facebook. În mod surprinzător, mulţi dintre ei au lăsat să se înţeleagă că ştiau prin ce trece tânărul şi intuiau cumva tendinţele sale suicidale. Regretele lor sunt tardive, nici unul nu a mai apucat să îl ajute să depăşească impasul.
“Îmi pare rău că nu am vorbit mai des în ultimul timp, poate te ajutam să treci peste”, se lamentează doi foşti colegi de radio, Wilmark Rizzo Hernandez şi Tănase Dumitru. Acum, unii încearcă să-l înţeleagă… “Sper că ţi-ai găsit liniştea mult căutată şi dorită (…) Tu ai fost singurul ce ai ştiut ce e în sufletul tău, în spatele zâmbetului tău”, postează o prietenă, aparent conştientă de depresia care, se pare, îl măcina pe Claudiu de ceva vreme.
Cu toţii ar fi vrut să poată face ceva, să prevină nenorocirea care s-a produs între cei patru pereţi ai apartamentului situat, în mod ironic, vizavi de Cimitirul Bellu, în fatidica seară de joi. “Am trecut prin atâtea împreună, cu bune şi rele… Iartă-mă că nu am făcut mai mult. Iartă- mă că nu am insistat mai mult şi că nu am fost tot timpul lângă tine”, îl deplânge un prieten.
“Iartă- ne pe noi ăştia care ar fi trebuit să ştim, să fim….”, se alătură grupului îndoliat o amică. “Aş fi vrut să vorbim mai mult în ultimii ani”.

Vecinii au rămas fără reacţie

În blocul lui Claudiu, nimic nu pare să se fi întâmplat. Nici o lumânare nu pâlpâie la uşa tânărului, doliul nu a fost ancorat, iar vecinii îşi văd de viaţă ca şi până acum. Doar reporterii prezenţi să relateze de la faţa locului trădau faptul că acolo un tânăr de 34 de ani a ales moartea. Ieri dimineaţă, trupul lui Claudiu Roman a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.
Anchetatorii consideră ca principală ipoteză a morţii sinuciderea. Potrivit familiei, corpul neînsufleţit al lui Claudiu va fi depus la capelă.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro