Primarul pe care Maricica îl acuză de viol: „Cum să stau pe ea şi să nu simtă?”

06 august 2014 16:42

După ce zile întregi s-a ferit să dea ochii cu lumea, primarul din Poieneşti, Vaslui, acuzat că i-a sucit minţile unei femei măritate, s-a întors ieri la lucru de parcă nimic nu s-a întâmplat.

Primarul Gheorghe Poede a ajuns de râsul tuturor oamenilor din comuna Poieneşti, Vaslui, după ce zilele trecute un sătean l-a prins în pat cu soţia sa. Iniţial, edilul a fugit, iar Maricica, nevasta adulterină, a spus ba că ar fi fost violată, ba că ea dormea şi nu a simţit că Poede profită de ea.
De atunci, femeia a plecat de acasă, soţul încornorat a anunţat că bagă divorţ, iar pe primărie era pus lacătul. Abia ieri, Poede s-a întors la muncă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Când a auzit însă de Maricica, a sărit ca ars. “Nu e, domnule, nimic! E răzbunare politică, vă spun, adversarii mei politici vor să mă distrugă!”, ne-a spus primarul supărat foc.

Susţine că este răzbunare politică

Cu răbdare, edilul ne-a explicat apoi de-a fir a păr cum au stat lucrurile în varianta sa.
“În satul acela este un cetăţean care nu are curent în casă. În ziua aceea eram în zonă şi am zis să îi rezolv omului problema. Pentru asta aveam nevoie de ajutorul lui Ion, soţul Marcelei, care se pricepe la aşa ceva. Cum el nu era acasă, l-am aşteptat, dar când m-a văzut, el a început să facă scandal. Au aranjat treaba să ies eu prost”, spune primarul supărat.
Cu toate acestea, se face că nu aude şi nu înţelege când îl întrebăm de ce era supărat. Îmi aminteşte însă că e supărat pe cea considerată iubita sa, pentru că a îndrăznit să îi pună la îndoială virilitatea.
“Nu ştiu cum să spună aşa ceva, că s-a trezit cu primarul între picioare! Da’ eu sunt muscă? Cum să stau pe ea şi să nu simtă? Daţi-o încolo de treabă, doar suntem bărbaţi…”, spune indignat Poede.
Mai mult, întrebat care este secretul longevităţii sale sexuale, vasluianul nu pare dispus să îl împărtăşească: “Să ajungeţi şi voi la vârsta asta şi o să vedeţi. Eu atât am de zis: cel mai important este să nu-ţi pierzi niciodată speranţa”.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro