07 Feb. 2013 14:48 , de admin

Profesor de la o școală specială, bătut cu un scaun de doi frați hipoacuzici

Distribuie

Frații gemeni în vârstă de 15 ani au venit la școală cu un telefon mobil, iar o profesoară i-a semnalat acest lucru instructorului de educație extrașcolară Felix Ungureanu.

Dascălul a venit în clasă și le-a cerut fraților telefonul mobil, iar pentru că aceștia au refuzat, s-a îndreptat spre băncile în care stăteau cei doi, moment în care unul dintre ei s-a enervat și a răsturnat masa, iar celălalt a luat un scaun cu care l-a lovit în cap pe profesor, apoi amândoi au început să-l lovească pe instructor cu pumnii, informează Mediafax.

Cadrul didactic agresat a mers, joi, la Institutul de Medicină Legală Craiova, pentru a-și lua certificat medical, necesitând trei-patru zile de îngrijiri medicale.

El spune însă că nu intenționează să depună plângere împotriva fraților pentru că provin dintr-o familie destrămată, cu probleme financiare, iar mama lor este hipoacuzică.

Imediat după incident profesorii au chemat Poliția și au anunțat Inspectoratul școlar Județean Dolj. De asemenea, conducerea școlii a declanșat o anchetă în acest caz.

Comentarii
← Inchide