MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2012 13:12 , de Anamaria Lembrau

Reacţia DELIRANTĂ a lui Prigoană după ce a fost bătut măr în alegerile pentru Primăria Capitalei: „Rezultatul meu e un succes incredibil”

Distribuie

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, consideră că eşecul său în alegeri e rezultatul alternanţei la putere. Prigoană spune că se aştepta la 11% şi că, în aceste condiţii, rezultatul de 16-17% „e un succes incredibil”.

„E un joc democratic care se întâmplă peste tot pe planetă: alternanţa la putere. A fost un vot politic, a fost de aşteptat, ştia toată lumea rezultatul. Din punctul meu de vedere, a fost un mare succes pentru PDL”, a spus Prigoană, citat de Mediafax.
Candidatul PDL a continuat: „Eu mă aşteptam să avem 11%, faptul că a fost 16-17% e un succes incredibil. Noi ştiam rezultatele aproximative deci să nu vă faceţi iluzii că noi ştiam că o să avem 19% şi am fost suprinşi să avem 17%. Cum dracu să fii surprins când toate sondajele, totul spunea care e rezultatul”.
Silviu Prigoană nu crede că e nevoie de vreo schimbare în politica partidului, după rezultatele alegerilor locale din 2012: „Păi de ce să se schimbe? Asta nu înţeleg oamenii în partide, e vinovată politica pe care am făcut-o toţi ca să salvăm România de la dezastru şi ne-am asumat lucrul ăsta”.

Loading...
Comentarii