MENIU CAUTĂ
11 Sep. 2018 07:13

Refugiatul sirian suspectat de uciderea și incendierea unei femei, într-o vilă din Militari, a fost arestat

Distribuie

Mohamed Milad,  în vârstă de 32 de ani, suspectat de uciderea și incendierea unei femei, într-o vilă din Militari, a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Refugiatul sirian a fost reținut, aseară, de polițiști, fiind suspectat că a ucis-o pe femeia care lucra ca menajeră într-o vilă din Militari. Camerele de supraveghere stradale l-au surprins de mai multe ori vizitând vila din cartierul Militari, aparţinând unor oameni de afaceri, unde, acum trei nopţi, o femeie a fost găsită ucisă şi incendiată.

Sirianul şi-a păcălit prietena că pleacă, însă nu a fost aşa. S-a ascuns în curte după un pom, iar apoi a dat buzna în casă peste menajeră. Cât timp sirianul a stat ascuns, fiica proprietarilor a părăsit casa, plecând la mare. Bărbatul ar fi rămas singur cu menajera de 44 de ani care locuia la subsol.

Oribila crimă a fost descoperită chiar de soţul femeii ce avea doar 44 de ani. Acesta şi-a găsit soţia într-o baltă de sânge, iar un incendiu izbucnise de la subsol. Victima avea lovituri la cap şi nu a mai putut fi salvată de medici.

Citește și

VIDEO/ Fostul model român Nelly Năstase a ajuns la televiziunile americane cu hainele pe care le creează

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii