MENIU CAUTĂ
30 Ian. 2018 12:07

Declarația 600 nu mai trebuie depusă. Anunțul făcut de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici

Distribuie

Declarația 600 nu mai trebuie depusă. Anunțul  a fost făcut de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Declarația 600 trebuia depusă până la finalul acestei luni.

„Pentru ședința de mâine va fi deja pe masa Guvernului o ordonanță de urgență prin care vom amâna acest formular până în martie, timp în care vom găsi cea mai bună soluție. În această perioadă, nimeni nu trebuie să mai depună niciun fel de formular 600. Din moment ce noi spunem, foarte clar, că vom găsi o soluție pentru a nu se mai depune acest formular, nu are rost ca cineva să mai stea pe drumuri pentru a depune un astfel de formular', a declarat Teodorovici, potrivit Digi24.

„De azi înainte, vor fi lucrurile cele mai simple alese, pentru că așa e normal fie', a adăugat el, când a fost întrebat ce soluții va găsi Ministerul Finanțelor.

'În legătură cu declarația 600, primul pas va fi în prima ședință de Guvern, se va amâna depunerea acestui formular, urmând ca la MFP să încercăm o soluție normală, logică, fie chiar prin comasarea declarației 200 cu 600', a spus Eugen Teodorovici, la ieșirea sa de la audierea din comisiile parlamentare.

VIDEO/Amintiri din clubul cu vampiri: Dracula, reclamat la ambasada SUA după ce a speriat o americancă!

REPORTAJ/ Autoritățile l-au lăsat de izbeliște opt ani. Un cămin de batrâni a fost reconstruit de oameni cu suflet mare

Loading...
Comentarii