Sediile prezentabile sunt foarte căutate în Bucureşti. Ce zone preferă oamenii de afaceri pentru birourile lor?

06 februarie 2014 16:31

Cele mai căutate zone din Bucureşti pentru închirierea spaţiilor dedicate birouriurilor rămân în continuare cele centrale şi semi-centrale, precum Dorobanţi, Floreasca şi Piaţa Victoriei.

Devenit o componentă importantă pe piaţa imobiliară din Bucureşti, segmentul de închirieri spaţii birouri a ajuns să fie privit foarte atent de oamenii de afaceri. Astfel, marile firme de IT aleg să închirieze suprafeţe de birouri extinse (de peste 200 de mp), în clădiri mari din centrele de afaceri ale oraşului, iar companiile medii şi mici optează pentru suprafeţe mai reduse, de până la 100 de mp.
Pentru o clădire de birouri care să aibă succes pe piaţă, este foarte important ca aceasta să se afle în vecinătatea unei linii de metrou. Spaţiile de birouri cu dotări moderne, cu pază asigurată şi cu mai multe locuri de parcare sunt de asemenea foarte căutate de cei care vor să închirieze.
Conform private-broker.ro, preţurile pentru închirierea birourilor încep de la 5 euro / mp şi ajung până la 15 euro / mp. În Regie sunt cele mai mici preţuri, în vreme ce în zona de Nord ele sunt mai ridicate, pentru că şi clădirile sunt de tip office, iar cererea este mare.
Citeşte şi: Reviriment pe piaţa clădirilor de birouri din nordul Capitalei Lucrezi într-un open space? Iată la ce riscuri te expui!  
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro