12 Oct. 2017 13:03

Selfie cu moaştele Sfintei Parascheva. Imaginea care a creat o adevărată isterie în mediul virtual

Distribuie

Selfie cu moaştele Sfintei Parascheva. Asta a făcut un bărbat aflat în pelerinaj la Sfânta Parascheva. La scurt timp, acesta a postat imaginea pe contul de socializare.

La fotografia pelerinului a comentat chiar şi Sfânta Parascheva, semn că un utilizator cu imaginație și-a creat un cont fals de Facebook.  „Te pup, Fănele, ai grijă de tine”, scrie în comentariul buclucaş care a stârnit isterie pe Internet.

Selfie cu moaştele Sfintei Parascheva. Imaginea care a cread o adevărată isterie în mediul virtual

Selfie cu moaştele Sfintei Parascheva a stârnit numeroase controverse

Alţii au fost impresionaţi de imaginea cu racla Sfintei Parascheva şi au comentat doar atât: „Doamne ajută!” Peste 200.000 de pelerini din întreaga ţară sunt aşteptaţi în următoarele zile la Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Sute de mii de oameni stând la cozi interminabile, înghesuieli, leșinuri și îmbrânceli. Totul în numele credinței. Psihologul Cezar Laurențiu Cioc explică ce impact are sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva asupra credincioșilor din România și ce îi motivează pe oameni să vină în număr foarte mare la moaștele din Iași.

Citește și


Imagini spectaculoase cu alpiniști utilitari pe Burj Khalifa. Cât de periculos este spălatul geamurilor celei mai înalte clădiri din lume


 

Loading...
Comentarii