Şi-a pus moarta mâinile-n cap! Clipe de groază la priveghi

05 septembrie 2014 15:30

Rudele unei bătrâne decedate zilele trecute în Ciuşlea, Vrancea, au trecut prin momente de cumpănă, când nu ştiau dacă sunt martorii unei minuni cereşti sau ai unei lucrături a necuratului.

Sevastiţa Crivăţ, o bătrână de 70 de ani, din satul Ciuşlea, mamă a zece copii, s-a stins zilele trecute, răpusă de un stop cardiac.
Familia îndurerată a început pregătirile pentru a o înmormânta creştineşte, însă în dimineaţa în care ar fi trebuit să o conducă pe ultimul drum, lucrurile parcă au luat-o razna!
“A ridicat mâinile de pe piept până deasupra capului. Oamenii s-au speriat, un verişor de-al meu a fugit, am fugit şi eu când am văzut-o dimineaţa. Mi s-au înmuiat picioarele, că nu am văzut aşa ceva. Am văzut atâţia morţi, mi-am îngropat copil, mamă, tată, dar aşa ceva nu am văzut până la vârsta asta”, a povestit o vecină de-a Sevastiţei.
Sora defunctei a chemat ambulanţa, vrând să afle de la medici dacă au fost martorii unei minuni. Însă aceştia au avut o explicaţie mai lumească.
“Nu a fost îmbălsămată şi din cauza stării de putrefacţie şi-a modificat poziţia mâinilor. E primul caz când suntem chemaţi la persoane decedate”, a spus medicul Dorinel Ticu.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro