Şi-a zdrobit tatăl că nu-i mai dădea bani de distracţii!

07 august 2014 18:06

Un tânăr de 18 ani şi-a ucis cu sânge rece tatăl, cu o bară metalică, într-o casă de pe Calea Dorobanţi, din centrul Capitalei, pentru că acesta nu-i mai dădea bani ca să se distreze.

Un individ introvertit, care abia dacă îşi saluta vecinii, Sorin, tânărul de 18 ani ajuns acum cu cătuşe la mâini, se certa frecvent cu cei care- i dăduseră viaţă.
Părinţii nu mai ştiau cum să-l aducă pe calea cea bună pe băiatul lor, care se izolase în casa bunicilor săi de pe Calea Dorobanţi, care, cu ani în urmă, îşi dăduseră ultima suflare. Miercuri seară, George, tatăl asasinului, şi soţia lui au mers să-i ducă de mâncare. Nici bine n-au păşit în casă, că imediat au şi început discuţiile.
Nu de o farfurie cu de-ale gurii avea nevoie Sorin, ci de bani. De la reproşuri tăioase şi până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Când a văzut că lucrurile au început să degenereze, mama ucigaşului a plecat şi i-a lăsat pe cei doi certându- se aprig.
Fiul a luat o bară metalică şi l-a lovit de zece ori în piept şi în cap pe bietul om, care a leşinat. Când şi-a mai revenit după bătaia ce avea să-i aducă sfârşitul, bărbatul a fost luat de propriul fiu şi dus în apartamentul acestuia dintr-un bloc din apropiere.

Căuta banii luaţi pe vânzarea casei

Acolo, lui George i s-a făcut din nou rău, iar Sorin a coborât în stradă să ceară ajutor. A găsit o patrulă de jandarmi, iar unul dintre ei a sunat la 112. Medicii nu au mai avut ce să facă, decât să constate moartea bărbatului, iar poliţiştii de la “Omoruri” l-au luat la întrebări pe fiul asasin.
Acesta a fost audiat, ieri, ore în şir la Poliţia Capitalei şi a recunoscut că a zdrobit trupul propriului părinte. “Înainte să iasă din imobil pentru a cere ajutor, tânărul a luat din casă 100 de euro şi mai multe sute de lei. Nu a găsit însă şi cele câteva mii de euro pe care părinţii săi le primiseră ca acont pentru vânzarea casei în care s-a produs altercaţia. Urmau să o dea cu 150.000 de euro”, ne-au mărturisit surse judiciare.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro