12 Iun. 2012 14:38 , de Anamaria Lembrau

SURPRIZĂ URIAŞĂ în Bihor la ALAGERILE LOCALE 2012: Unul dintre cei mai logevivi primari din ţară pierde în faţa unei femei care a candidat „din ambiţie”

Distribuie

Alegerile locale 2012 au furnizat o supriză de proporţii în comuna Uileacu de Beiuş din judeţul Bihor: liberalul Ioan Balint, primar de pe vremea lui nea Nicu, a pierdut alegerile la o diferenţă de doar 28 de voturi. L-a bătut o femeie de 33 de ani care a candidat din partea PSD.
Şi, uite-aşa, 28 de voturi au pus capăt - ironic parcă - celor fix.. 28 de ani în care Ioan Balint a fost primar la Uileacu.
Învingătoarea longevivului primar din Bihor, Mihaela Sabău, a candidat din partea PSD şi a strâns 592 de voturi, cu 28 mai mult decât liberalul Ioan Balint (564). Balint a trecut înainte de alegeri de la PDL la PNL şi a condus Primăria Uileacu de Beiuş din anul 1984. Mediafax scrie că Ioan Balint a cerut recalcularea scorului electoral de trei ori, până să accepte situaţia.
Primăriţa aleasă, Mihaela Sabău, este absolventă de Drept, cu masterat în Drept administrativ şi Administraţie publică, iar până acum a lucrat la o firmă din Beiuş. Ea spune că s-a înscris în PSD în urmă cu un an şi a decis să candideze "din ambiţie". Şi-a susţinut campania din veniturile sale, ale soţului, familiei şi ale unor prieteni apropiaţi.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 19 septembrie 2018. Scorpionii trag unele concluzii greșite
Loading...
Comentarii