Ucis de câini la locul de muncă?

05 august 2014 16:56

Un bărbat de 57 de ani a fost găsit mort, zilele trecute, la depozitul de fier vechi unde lucra. Anchetatorii au descoperit şi urme de muşcături pe mâinile lui.

Poliţiştii au de dezlegat iţele unei morţi ciudate care s-a petrecut zilele trecute în zona Chitila din Bucureşti. Un bărbat de 57 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge în curtea unde lucra.
Se pare că omul fusese dat afară din casă de familie, iar patronului de la un depozit de fier vechi i s-a făcut milă de el şi a decis să-l lase să locuiască într-o baracă din curte, cu condiţia să fie paznic de noapte acolo. Surse din anchetă spun că luni seară omul ar fi venit beat şi ar fi căzut lat în curte, acolo unde erau doi câini de pază de care el avea grijă.
Nu se ştie dacă a murit de infarct sau din cauza muşcăturilor de câini pe care oamenii legii i le-au găsit pe mâini şi pe corp. Ieri, în timp ce câinii lătrau de mama focului în curte, un bărbat abia ţinându- se pe picioare a venit lângă gard şi a aprins lumânări pentru cel care îi fusese prieten de pahar. Acum, legiştii urmează să stabilească exact cauzele morţii bărbatului.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro