Uite cum arată Bucureştiul LUMINAT DE SĂRBĂTOARE! 3 MILIOANE DE BECULEŢE strălucesc în Capitală! FOTO

06 decembrie 2013 18:23

Aproape trei milioane de beculeţe au fost aprinse vineri seară, de la esplanada cu statui din Piaţa Universităţii.

Înainte de a aprinde luminiţele de sărbători, Oprescu a spus că toată copilăria lui şi-a dorit să vadă Bucureştiul strălucind şi le-a urat „La mulţi ani!” celor care îşi serbează onomastica de Sfântul Nicolae, dar şi tuturor bucureştenilor şi românilor.

Numai că mii de oameni au rămas dzamăgiţi de faptul că primarul Capitalei s-a grăbit cu aprinderea beculeţelor. După ce a anunţat ora 18.00, Oprescu a devansat ora stabilită şi a aprins luminiţele la 17.35, spre deziluzia celor care au sosit la data fixată şi comunicată dinainte.

Cele aproape trei milioane de beculeţe, care împodobesc Capitala cu ocazia sărbătorilor, se întind pe un traseu de 23 de kilometri.

Potrivit municipalităţii, luminiţele de iarnă au fost aprinse pe bulevardele Magheru, Nicolae Bălcescu, I. C. Brătianu şi Unirii, de la Piaţa Unirii până la Palatul Parlamentului şi de la Palatul Parlamentului până la intersecţia cu Mircea Vodă, Lascăr Catargiu şi Regina Elisabeta, dar şi pe Şoseaua Kiseleff şi în Piaţa Victoriei, pe Calea Victoriei, la Arcul de Triumf, în Centrul Istoric, în Piaţa Constituţiei, Piaţa Regelui, Piaţa George Enescu şi Piaţa Universităţii, precum şi pe bulevardul Buzeşti – Berzei, în Piaţa George Enescu, în Centrul Istoric şi în Piaţa Regelui.

De asemenea, vor fi aprinse beculeţe pe Calea Dorobanţi, Bulevardul Aviatorilor, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Rosetti, Bulevardul Carol şi la Piaţa Presei Libere.
(FOTO: Dan Bistriţeanu)

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro