03 Aug. 2012 14:57 , de admin

”Ultima dată i-am facut SEX ANAL, a durut-o FUNDUL două săptămâni” Mesajele despre amantă, trimise de ȘEFUL MASONILOR din Iași

Distribuie

Onofraș, un influent om de afaceri din Iași, a ocupat până nu demult cea mai importanta funcție în masoneria ieșeană. Acesta a fost „Rege” în Loja care a adus Ritul York în Moldova, poate cel mai puternic rit masonic din România în acest moment, conform site-ului bzi.ro.
Povestea de iubire dintre Bebe Onofraș, om cu familie și copii, și amanta lui, Andreea Parta, a început în urmă cu mai bine de șase ani. Însă iubirea lor s-a stins în momentul în care amanta a rămas însărcinată. Onofraș a părăsit-o, iar ea a ales să se mărite cu altcineva. Din acel moment, omul de afaceri a început să -i bombardeze familia cu mesaje, destinate atât ei, în care îi cerea să se împace, cât și soțului femeiii, în care îi spunea cât este de bună la pat Andreea și ce poziții sexuale au încercat împreună.
”Ultima dată i-am făcut sex anal, a durut-o fundul două săptămâni, m-a întrebat dacă e finalul și a fost răzbunare din partea mea, nu i-am răspuns atunci, te rog însă acum, să îi transmiți că am dorit doar să nu mai împart cu tine aceleași organe sexuale ale ei! (…) Mi-a cerut să plec cu ea în străinătate, când era cu tine (ți-a spus asta?), a căutat să mergem în Zanzibar sau Argentina, era cât pe ce să fac toate astea pentru Tudor, nu pentru ea, ea nu mai înseamnă nimic uman pentru mine. (…) și tu vei fi o victimă colaterală a războiului declanșat de ea și orgoliile ei; cum spunea Andreea acum vreo 2-3 luni, «orice xxx în fața mea este o victimă» (sic!), e posibil ca tu să fii următoarea… Pentru mine, Andreea nu mai există, dar pentru Tudor voi face tot ce cred că e bine pentru el. (…) Îți mai spun că tot această femeie, care face ce dorește din tine uzând de experiența ei la pat, unde să recunosc, este bună (…) Atașez câteva fotografii din sutele pe care le am, care se numesc probe de moralitate pentru Andreea Prata… în care aceasta se dezlănțuie sexual în grup”, scrie Bebe Onofraș într-unul din multele mailuri către soțul Andreei.
Citește mai mult pe www.bzi.ro

Comentarii
← Inchide