MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 10:45

Un preot a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni în Târgu Neamț. Imagini înfiorătoare, surprinse de camerele de supraveghere / VIDEO

Distribuie

Un preot a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni. Victima, în vârstă de 52 de ani, a fost transferată în stare gravă la Iaşi, după ce a fost accidentat grav, în timp ce traversa regulamentar.

UPDATE 10:45: Preotul Vasile Adiaconiţei a fost spulberat, după ce a traversat în fugă pe trecerea de pietoni din apropierea Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie' din Târgu Neamț. Incidentul șocant a fost surprins în imagini de camerele de supraveghere din zonă, notează ziartarguneamt.ro. Vă avertizăm! Urmează scene cu un puternic impact emoțional!

Părintele a fost transportat în stare gravă la spitalul din Iași, unde s-a stins din viață.

Potrivit doxologia.ro, preotul Vasile Adiaconiţei s-a născut în comuna Belcești, județul Iași, din părinții  în 23 august 1965. A urmat școala primară în satul natal și a urmat cursurile Seminarului Teologic de la Mănăstirea Neamț între anii 1982-1987. A studiat la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae' din Iași. S-a căsătorit pe 15 iulie 1989 cu Carmen Burdulea din satul Târpești, județul Neamț, și a avut două fiice. A fost hirotonit diacon în data de 1 iunie 1990 și preot pe 2 iunie 1990 de IPS Pimen pe seama parohiei Românești, protopopiatul Hârlău. Din data de 1 martie 1994 până pe 15 aprilie 2018 a slujit la parohia misionară Țolici din comuna Petricani.


Martorii spun că bărbatul traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost lovit în plin de un autoturism.

Conducătorul auto care a provocat accidentul, un tânăr de 22 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, iar polițiștii au constatat că nu consumase alcool. Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

sursă foto: Facebook


Citește și FOTO| Cum s-a schimbat Ionela Prodan în ultimul an. Incredibil cum a arătat înainte să moară 


 

Loading...
Comentarii