14 Ian. 2018 09:23

Un tânăr de 19 ani și-a ucis prietenul și a rănit grav un altul. Băiatul a fost arestat

Distribuie

Un tânăr de 19 ani a intrat în plin cu maşina în prietenii lui. Pentru unul dintre aceștia, medicii nu au mai putut face nimic, iar cel de-al doilea a fost transportat în stare gravă la spital.

UPDATE 14 ianuarie: 09.20.

Tânărul de 19 ani care şi-a ucis unul dintre prietenii cu care a băut toată noaptea, iar pe altul l-a rănit grav, după ce a dat cu maşina peste ei, a fost arestat preventiv. Când a aflat decizia judecătorilor, băiatul a leşinat.

În faţa magistraţilor tânărul vinovat de tragedie a spus că nu ar pierdut controlul volanului şi că i-a lovit pe cei doi prieteni după ce vărul victimei ar fi încercat să arunce cu piatra în maşina pe care o conducea, informează România TV. Băiatul acuzat neagă însă totul.

Băiatul s-a urcat beat la volan şi se îndrepta  spre barul din sat, de unde şoferul vinovat a plecat  apoi la un prieten din alt sat. La întoarcere a vrut să se oprească din nou la bar, unde-şi lăsase ceilalţi prieteni. Doar că aceştia au plecat spre case pe jos. Şoferul nu i-a văzut şi a intrat în plin în ei, potrivit România tv.

„Cu niste colegi de clasa, a fost acolo si a baut un sprit, prima data au fost la bar, au venit acasa si pe urma au plecat si ei au plecat in sat, cand s-au intors s-au intersectat aici si au iesit de pe partea carosabila. E lovita rau masina, zici ca a dat in stalpi nu in oameni, pe al doilea baiat cred ca l-a luat pe parbriz, si peste celalat a trecut era varza, ce sa mai”, a declarat un martor la tragedie.

FOTO: România tv

Loading...
Comentarii