Vacanţă la ţară cu 175 de lei pe sejur

14 septembrie 2014 18:19

Pentru mulţi orăşeni, o vacanţă la ţară reprezintă un bun prilej de a se întoarce la tradiţii şi de a se bucura de plăceri simple şi bucate alese.

Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) a lansat ieri programul “Vacanţe la ţară”, valabil în această toamnă, cu ajutorul căruia oricine mai are câteva zile de concediu şi ceva bani în buzunar poate petrece un sejur într-o pensiune rurală.
Turiştii pot descoperi astfel viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.
Tariful pentru un sejur de şase zile/cinci nopţi la pensiuni de două margarete porneşte de la 175 de lei/persoană, la trei şi patru margarete, de la 225 de lei/persoană, iar la cinci margarete, de la 290 de lei/ persoană.
Rezervările se pot face direct la pensiuni, prin agenţiile membre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism sau prin filialele ANTREC participante (Alba, Braşov, Covasna, Gorj, Maramureş şi Neamţ).

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro