15 Mai. 2011 17:43

Weekend fierbinte pentru PDL: Doamnele și-au etalat chiloții – domnii, cravatele violet

Distribuie

Sâmbătă, în timpul şedinţei, atât Elena Udrea, cât şi Roberta Anastase au fost surprinse de fotoreporterul Libertăţii în poziţii care lăsau să se vadă nu numai picioarele fine, ci şi lenjeria intimă. Fotografiile care au apărut în ziarul de ieri le- au convins pe cele două să-şi schimbe ţinuta sau… poziţia. Astfel, Elena Udrea a fost ieri la congres îmbrăcată în pantaloni, iar Roberta Anastase a avut grijă să- şi ţină picioarele strânse tot timpul.
Şeful PDL şi-a impus colaboratorii
După ce, sâmbătă, Emil Boc a fost reales preşedinte al PDL, el a vrut să fie sigur că va conduce fără a avea probleme din partea susţinătorilor lui Vasile Blaga, în faţa căruia a câştigat al doilea mandat de şef al partidului.
Astfel, delegaţii la Convenţia Naţională au primit fluturaşi cu numele prim-vicepreşedinţilor şi ai vicepreşedinţilor care trebuie să iasă învingători. În ur- ma votului “impus”, Ioan Oltean a fost ales secretar general al PDL, funcţie ocupată pânå acum de Vasile Blaga, iar prim-vicepreşedinţii sunt Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Sorin Frunzăverde şi Theodor Baconschi. Şi Elena Udrea a urcat un pas în ierarhia partidului: de la secretar executiv a fost aleasă vicepreşedinte PDL. Astăzi, cei 40 de parlamentari care l-au susţinut pe Vasile Blaga la şefia partidului se vor întâlni pentru a decide dacă mai rămân sau nu alături de Boc.

Comentarii
← Inchide