FOTO | Superba soție a unui fotbalist și-a surprins fanii cu o mărturisire: „Un singur lucru îmi place mai mult decât sexul”

uperba soție a unui fotbalist și-a surprins fanii cu o mărturisire: "Un singur lucru îmi place mai mult decât sexul"

O superbă brunetă, Jovana Djordjevici, soția atacantului Filip Djordjevici, acum legitimat la Chievo Verona, a reușit să devină mult mai populară decât soțul ei după postările incendiare pe care le face de câțiva ani pe rețelele sociale.

Jovana Djordjevicimore
Jovana Djordjevicimore
Jovana Djordjevicimore
Jovana Djordjevicimore
Jovana Djordjevicimore

Focoasa sârboaică și-a surprins fanii cu o mărturisire despre preferințele ei. „Nu-mi plac oamenii. Îmi plac rock&rollul, sexul și pizza. În această ordine”, a scris Jovana.

Mărturisirea Jovanei

Bărbatul ei a fost coleg cu Ștefan Radu

Jovana Djordjevici este soția atacantului sârb Filip Djordjevici, care a jucat la Steaua Roșie Belgrad, Rad Belgrad, FC Nantes. Din 2014 a fost transferat la Lazio, unde a fost coleg cu românul Ștefan Radu.

Randamentul său n-a fost extraordinar. În 67 de apariții în campionat, Djordjevici a marcat doar 11 goluri, fiind mai degrabă rezervă.

Din 2018, el s-a mutat la Chievo Verona, unde a jucat într-un singur meci în acest campionat, fiind accidentat. În naționala Serbiei are 14 selecții și 4 goluri.

Faptul că mai mult a stat în ultimii ani n-are de ce să-l supere, fiindcă a avut mai mult timp de petrecut cu frumoasa lui soție.


Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

VIDEO/ Elena Ionescu e mamă cu normă întreagă. Își ia băiețelul la evenimente și la concerte și refuză să angajeze bonă

EXCLUSIV/ Blonda de la „Rutieră”! Libertatea a vorbit cu poliţista devenită „virală” pe internet, după ce a recuperat un telefon furat – FOTO&VIDEO

Mai multe articole