De Răzvan Mihalașcu,

Din cercetările polițiștilor reiese că Ionel Gabriel Iacob, un tânăr de 20 de ani din Pașcani, s-a mutat împreună cu iubita lui, Sara Porcu, în vârstă de 18 ani, din Roma, într-o casă din Vatra Dornei pe care el o moștenise. Vineri, cuplul a fost vizitat de Damiani Davidi, un italian de 20 de ani.

În urma unui scandal monstru, italianul l-a înjunghiat pe Ionel Gabriel Iacob cu un cuțit în spate, relatează Adevărul.

Tânărul de 20 ani a fost rănit grav în zona inimii și a murit până când ambulanța a intervenit la fața locului. În momentul în care au pătruns în locuința în care a fost comisă crima, anchetatorii l-au găsit pe Ionel cu cuțitul înfipt în spate și pe Sara încercând să oprească sângerarea.

Cei doi italieni, Sara și Damiani, au fost duși la sediul Poliției, unde au povestit cum s-ar fi întâmplat grovăzia.

Potrivit sursei citate, Ionel Gabriel Iacob ar fi bătut-o pe Sara Porcu, iar Damiani Davidi ar fi încercat să o apere, moment în care l-ar fi înjunghiat mortal pe român. Ancheta se anunță a fi una dificilă întrucât nu au existat alte persoane în casă în momentul comiterii crimei.

Sâmbătă, italianul a fost prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații au decis ca tânărul să-și petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Damiani Davidi şi Sara Porcu ar fi avut, în trecut, o relaţie amoroasă. Mai mult, Davidi a fost anchetat pentru trafic de droguri în Italia.

Săptămâna trecută, o româncă adoptată de o familie din Italia a fost ucisă de o altă româncă și de iubitul ei italian.


Citește și:

Concediată din Direcția Piețe Sector 4 ”pentru că n-am vrut să mă înscriu în PSD”, Elena Lefter a câștigat procesul, dar ”m-au trimis la  Control, unde se face și teren, deși am scleroză multiplă!”

VIDEO/ Scandal pe „taxa specială” de gunoi de la Sectorul 2. Cetățeni la ghișeu: „O bătaie de joc!” / Director din primărie: „Natura umană e rezistentă la schimbare!”

Trei ani de închisoare dacă te adresezi cu „tovarăşe”, 10 ani dacă promovezi doctrina printr-o organizație. USR vrea lege împotriva simbolurilor şi propagandei comuniste