Tânăr de 34 de ani, mort în Franţa. Ionuţ era şofer de TIR și i s-a făcut rău la volan

Ionuț Costel Spiru avea 34 de ani și era din Brăila. Tânărul se afla la volanul TIR-ului, pe autostradă, atunci când i s-a făcut rău. Barbatul a apucat doar să oprească într-o parcare, să-şi sune şeful, iar apoi s-a stins din viață.

Ionuţ Costel Spiru a plecat în cursă, dar la un moment dat şi-a sunat şeful şi i-a spus că se simte rău. I-a trimis locaţia, apoi apelul s-a întrerupt. Şeful lui a sunat la numărul de urgenţă, iar o ambulanţă a ajuns la tânărul român, însă nu au mai putut face nimic pentru el.

Ionuţ Costel Spiru lucra ca şofer de mai bine de 10 ani. Lucra pentru o societate din Spania care efectua transporturi internaţionale în Spania, Franţa şi Germania. A fost acasă de sărbptori, iar acum se întorsese la muncă, potrivit Observator.tv.

La sârșitul anului trecut,  un șofer român, în vârstă de 43 de ani, a murit strivit de un TIR, joi în jurul orei locale 14:20. A fost deschis un dosar de către procuratura germană. Şoferul de 54 de ani al TIR-ului, un german, a scăpat fără vreo rană.

Citește și

Monica Anghel a păstrat o fustă și pantaloni de când era grasă, la sfatul psihologului. Le mai probează, din când în când

Mai multe articole