Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Român arestat cu o zi înainte să se însoare! Culmea, le-a mulțumit polițiștilor pentru că l-au scăpat de obligație!

Român arestat cu o zi înainte să se însoare! Culmea, le-a mulțumit polițiștilor pentru că l-au scăpat de obligație!

Un tânăr român, în vârstă de 17 ani, de etnie romă, a fost arestat de carabinieri, la Cremona, în Italia, cu o zi înaintea nunții sale. Uluitor, adolescentul le-a mulțumit acestora pentru că l-au „săltat”, întrucât că nu vroia să se însoare. Mama adolescentului a încercat să-i convingă pe carabinieri să amâne arestarea acestuia pentru a-i permite să se însoare cu tânăra de 13 ani care-l aștepta în Germania.

În urma unei anchete, carabinerii au descoperit că adolescentul a agresat şi jefuit, în mod repetat, un italian. În 22 iunie, i-ar fi furat un pachet de țigări şi l-a lovit cu pumnul în abdomen, după ce, cu câteva luni înainte, i-a rupt un dinte după ce l-a lovit cu pumnul în față.

Băiatul urma să plece cu familia în Germania, unde urma să se căsătorească, în ziua următoare, cu o fată tot de etnie romă în vârstă de numai 13 ani, aleasă de părinţi dupăă tradițiile specifice comunității rome, scrie observator.tv.  Tânărul nu era pregătit pentru însurătoare, mai ales că nici nu o cunoştea pe viitoarea soţie. Aşa că, reţinerea acestuia de carabinieri a venit ca o salvare, potrivit Il Giornale di Cremona.

Citește și

Carmen Rădulescu spune adevărul despre invidia din lumea muzicii: „Prietenia, în meseria asta, e o poveste cu… a fost odată”