Mergi direct la conținut »
Tânără în depresie postnatală, dispărută din Mangalia. Ultima dată a fost văzută pe dig
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tânără în depresie postnatală, dispărută din Mangalia. Ultima dată a fost văzută pe dig

Tânără în depresie postnatală, dispărută din Mangalia. Ultima dată a fost văzută pe dig

O tânără în vârstă de 26 de ani care suferea de depresie postnatală a dispărut din Mangalia, iar ultima dată a fost văzută pe dig, cu picioarele în apă. Familia face un apel disperat pentru Ioana Beldie, pentru a fi găsită.

De Mihai Niculescu,

Tânăra a plecat de acasă în jurul orei 4 dimineaţa în picioarele goale, având pe ea doar un maieu şi o pereche de pantaloni scurţi, negri, acum două zile, arată mangalianews.ro. Tatăl ei a sunat la Poliție, dar oamenii legii i-au spus că trebuie să aștepte 24 de ore pentru a putea declara o persoană dispărută.

Ion Beldie, tatăl Ioanei, a lansat un apel disperat pentru găsirea fiice sale. Toţi membrii familiei s-au mobilizat pentru căutarea tinerei, însă, până în acest moment, Ioana Beldie nu a fost găsită.

Tânăra a născut în urmă cu 3 luni şi suferea de o depresie postnatală. Tatăl ei a făcut un apel către toţi cunoscuţii să ajute la căutări și speră să-și găsească fiica, înainte de a face vreun gest necugetat.


VIDEO/ Vladimir Drăghia a donat 100.000 de euro, deși stă cu chirie. „Locuim într-un apartament foarte mic”


 

Close
Închide
  Close