MENIU CAUTĂ
06 Mar. 2018 11:38

Tom Daley și iubitul lui vor fi părinții unui băiețel

Distribuie

Tom Daley și iubitul lui vor fi părinții unui băiețel. Întotătorul Tom Daley a dezvăluit că așteaptă un băiețel alături de soțul său Dustin Lance Black. Cuplul căsătorit a anunțat că-și extinde familia, distribuind o fotografie cu ecografia în care poate fi văzut micuțul. Cei doi au apelat la o mamă surogat.

Acum că multi medaliatul olimpic Daley (23 de ani) a dezvăluit sexul copilului său nenăscut, a decis să vorbească despre problema paterintății în cuplurile gay, potrivit Standard.co.uk.

'Oamenii ne judecă că folosim o mamă surogat, sunt foarte mulți oameni în lumea asta care nu pot avea copii din cauza problemelor de feritlitate și sănătate. Nu cred că ar fi fost o dramă atât de mare dacă eram un cuplu format dintre un bărbat și o femeie. Cred că oamenilor le pare rău pentru Kim Kardashian că nu a putut să mai facă copii și a apelat la o mamă surogat. Dar ca orice alt cuplu gay care nu poate avea copii, am fost tratați diferit', a spus Daley în luna februarie.

Cei doi au devenit un cuplu în 2017 și au luat decizia de a alege o anume mamă surogat, adăugând că 'este persoana pe care o iubim și îi suntem recunoscătoare'.

HAPPY VALENTINES DAY! ❤️?‍?‍?❤️

A post shared by Tom Daley (@tomdaley) on

În primăvara acestui an viaţa mea s-a schimbat radical, după ce am întâlnit pe cineva. Acea persoană mă face foarte fericit, mă face să mă simt în siguranţă şi totul este minunat. Acea persoană este un bărbat', a spus Daley, în 2013, într-o înregistrare video postată pe YouTube, care a recunoscut însă că fetele îi plac în continuare. Tom Daley a povestit că se bucură desusţinerea mamei lui, dar şi a prietenilor şi că pentru el este foarte important să fie acceptat.


VIDEO EXCLUSIV/ Andreea Bănică are mari așteptări de la fiica ei. „Clar că va citi mai mult ca mine'

Noul look al lui Cosmin Contra. Avem primul selecționer cu cioc! | GALERIE FOTO

Elena Udrea a vorbit despre viaţa în Costa Rica: „Mâncarea e de 3-4 ori mai scumpă ca în România'

Loading...
Comentarii