MENIU CAUTĂ
27 Iun. 2016 13:46 , de Sorin Golea

Tramvaiul cu răvaşe de pe linia 1

Distribuie

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă călătorii că mâine dimineaţă, marți 28 iunie, un tramvai de pe linia 1 le va oferi o surpriză.

Cei care se vor urca în tramvaiul pregătit de membrii Asociaţiei Arta Nu Muşcă, vor găsi pe geamuri şi pe scaune scrisori motivaţionale – plicuri sigilate, cu menţiunea „Curaj, deschide!”, în care vor fi scrise caligrafic anumite mesaje -, cu scopul de a însufleţi publicul în drumul spre serviciu sau spre diverse alte destinaţii. Gen: ”Aminteşte-ţi de cei dragi!”, ”Zâmbeşteşivei avea o zi excelentă!” etc.

Un tramvai astfel împodobit va pleca pe linia 1, la ora 8,00, de la Depoul Dudeşti, urmând traseul: Calea Dudeşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Bd. General Vasile Milea, Bd. Timişoara, Str. Progresului, Str. Constantin Istrati, Şos. Viilor, cap de linie Şura Mare.

Prin efort propriu, membrii asociaţiei au pregătit 300 de epistole cu sigiliu, adreate călătorilor RATB, cu scopul de a le aduce călătorilor un zâmbet. De asemenea, fiecare destinatar este încurajat să păstreze scrisoarea sau să transmită surpriza către un alt călător.

Citește mai multe despre RATB și Tramvai pe Libertatea.

Comentarii