MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2018 22:20 , de Valentina Postelnicu

Tudose, atac pe față la Liviu Dragnea, în contextul relației cu serviciile: „Eu nu am tăiat porci cu nimeni pe acolo, nu am cărat sticle de vin pe acolo”

Distribuie

Tudose, atac pe față la Liviu Dragnea, în contextul relației sale cu serviciile: "Eu nu am tăiat porci cu nimeni pe acolo, nu am cărat sticle de vin pe acolo”, a spus premierul, făcând aluzie la dezvăluirile făcute recent de fostul premier Victor Ponta, care afirma că președintele PSD a tăiat porci la o vilă a SRI, împreună cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea.

„Eu nu am tăiat porci cu nimeni pe acolo, nu am cărat sticle de vin pe acolo. Sunt instituții ale statului și sunt în regulă, sunt în regulă. Nu sunt în regulă, haideți să le închidem! A, clar, are dublă comandă! Am o relație instituțională cu serviciile. Măcar o dată pe săptămână am obligația să interacționez. A făcut școala acolo? Jumătate sunt civili. O parte dintre ei sunt jurnaliști. Am fost prima promoție', a spus Mihai Tudose.

El a precizat că a făcut doctoratul pe securitate națională pentru că a vrut să afle ce se întâmplă în țara asta.

'Nu am avut o relație specială cu George Maior și Florian Coldea. Au fost cei care ne-au predat și le-m predat lucrarea. Nu înseamnă că sunt prieten, dușman cu ei. Am făcut un doctorat acolo, în securitate națională. Nu l-am făcut ca să câștig mai mult, ci pentru mine, ca să înțeleg unele lucruri. Nu m-a racolat nimeni acolo. Cât am fost ministru al Economiei, am vorbit cu domnul Coldea de câteva zeci de ori, pe câteva teme. A fost și membru CSAT. Nu am fost la cumetrii, la Revelioane împreună, nu am tăiat porci, nu am fost în vie”, a mai declarat Mihai Tudose, la Sinteza Zilei.

Tudose, despre relația cu Dragnea: Instituțională! Nu doresc să fiu președintele PSD!

'Am o relație instituțională cu Liviu Dragnea', a spus premierul, comentând informațiile privind răcirea relațiilor dintre el și președintele PSD. 'Eu nu îmi iau comanda politică de nicăieri', a mai spus el.

Pe de altă parte, premierul a arătat că nu își dorește să fie președintele PSD.

'Eu nu sunt premierul cuiva, sunt premierul României și trimis de PSD. PSD nu este un nume, cu structurile de conducere, buni, răi.Dar nu sunt al cuiva. Al nimănui, de nicăieri, că-i vorba de servicii sau de partid, al unui om de acolo, indiferent cum îl cheamă. Sunt premierul României, propus de PSD. Deciziile vin de la PSD, prin structurile lui. De la CEx, dar nu de la cineva', a spus el.

Premierul a arătat că, așa cum au precizat și unii colegi, unele structuri din partid nu au funcționat, așa cum e Biroul Permanent, și a povestit că, pe vremea lui Adrian Năstase, acest for se întrunea în fiecare săptămână.

'Pe vremea lui Năstase, nu există să nu fie BPN. În ultimul an, mai rar, am fost ocupați cu guvernarea. (…) Am o relație instituțională cu domnul Dragnea. Astăzi, avem o relație instituțională, și așa va fi”, a declarat Mihai Tudose.


Citește și: EXCLUSIV Radu Mazăre a fost dat în urmărire națională! Urmează să se emită și un mandat pentru a fi căutat peste hotare

Loading...
Comentarii