Ucis după un scandal la un priveghi în Botoșani. Un bărbat ar fi fost spulberat intenționat cu mașina

Ucis după un scandal la un priveghi în Botoșani. Un bărbat ar fi fost spulberat intenționat cu mașina

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost ucis, după un scandal la un priveghi în Botoșani. Omul ar fi fost lovit intenționat cu mașina în centrul vechi al orașului și a ajuns în stare gravă la spital, unde s-a stins din viață, miercuri, în decurs de o oră. După ce au aflat despre moartea fulgerătoare, rudele bărbatului au venit cu zecile la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Botoșani. Mascații au intervenit ca situația să nu degenereze.

Incidentul a avut loc în apropierea Bisericii Sf. Spiridon din Botoșani. Acolo, bărbatul de 41 de ani a participat, marți seara, la un priveghi, unde a început să se certe cu o altă persoană, informează stiri.botosani.ro.

După câteva ore, acesta s-a îndreptat spre Centrul Vechi al Botoșaniului, alături de alte două cunoștințe. Un bărbat de 43 de ani, cu care se certase la priveghi, s-a urcat într-o mașină și, potrivit martorilor, l-ar fi lovit internționat.

La fața locului se aflau mai multe echipaje de polițiști și jandarmi care au văzut cum victima s-a prăbușit pe asfalt, după ce a fost lovită cu mașina. Oamenii legii l-au prins pe agresor și au chemat de urgență o ambulanță.

Bărbatul rănit a fost transportat în stare gravă la spital. El s-a stins din viață, după doar o oră de la internare la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului din Botoșani.

Puse pe scandal, rudele decedatului au ajuns în număr mare la spital. Mascații au fost trimiși la fața locului pentru a calma spiritele.

Individul care a provocat accidentul a fost dus la audieri la Poliție.

„În cauză poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat Nicoleta Federciuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, pentru sursa citată.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă gestul șoferului a fost unul intenționat, în vederea încadrării juridice a faptei.

sursă foto: stiri.botosani.ro


Citește și 44 de ani de când Ilie Năstase devenea primul nr. 1 din istoria tenisului. ”Eu am fost lider pe 23 august, poate Simona va fi pe 1 decembrie”


Mai multe articole