De Ana Hațeg,

Pham Thi Tra My, de 26 de ani, este, foarte posibil, una dintre cele opt femei care au fost găsite fără viață în containerul unui camion în Essex, Marea Britanie. Ea le-a trimis părinților săi un mesaj în care le spune că nu mai poate respira și că va muri.

Fratele ei Tra My, Pham Ngoc Tuan, spune că aceasta le-a plătit 30.000 de lire sterline contrabandiștilor pentru a o duce în Marea Britanie și că ultima dată a auzit de sora sa când era în Belgia.

Ultimul mesaj pe care familia l-a primit de la ea a fost, marți, la ora 22:30 (ora Marii Britnaii), cu două ore înainte ca acel camion să ajungă la terminalul Purfleet din Zeebrugge, în Belgia.

„Sora mea a dispărut pe 23 octombrie pe drumul dinspre Vietnam spre Marea Britanie și nu am putut să o contactăm. Suntem îngrijorați că se poate să fie una dintre victimele din camionul respectiv. Solicităm poliției britanice să încerce să o identifice pentru ca ea să ajungă înapoi la familie”, a declarat fratele ei pentru BBC News.

Familia lui Tra My le-a spus jurnaliștilor că aceasta le-a transmis un mesaj text părinților săi: „Îmi pare foarte rău, mamă și tată, călătoria mea într-un țară străină a eșuat. Eu mor, nu pot să respir. Vă iubesc foarte mult mamă și tată. Îmi pare rău, mamă”.

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii
Recomandări

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii

 

Fratele ei a declarat pentru BBC că aceasta a plecat spre Marea Britanie în 3 octombrie. Ea le spusese părinților să nu o contacteze pentru că „organizatorii” nu îi permiteau să primească apeluri.

„A zburat în China și a rămas acolo câteva zile, apoi a plecat în Franța”, a spus el. „Ne-a sunat când a ajuns la fiecare destinație. A încercat prima dată să intre în Marea Britanie pe 19 octombrie, dar a fost prinsă și s-a întors. Nu știu sigur din ce port”, a povestit fratele ei.

Fratele tinerei de 19 ani a declarat că sora sa l-a sunat marți la ora 07:20 (ora Belgiei) spunând că intră într-un container și își oprește telefonul pentru a evita să fie detectată.

El spune că nu a mai auzit nimic de ea de atunci.

El a spus că un contrabandist a înapoiat familiei în cursul nopții suma de 30.000 de lire sterline. De asemenea, familia tânărului de 26 de ani cu care călătorea Tra My, a primit bani înapoi.

Tolo: Cei în fața cărora mă înclin
Recomandări

Tolo: Cei în fața cărora mă înclin

 

Un purtător de cuvânt al Ambasadei Vietnamului în Marea Britanie a confirmat că a luat legătură cu Poliția Essex în ceea ce privește o privește pe Tra My.

În ”camionul morții” au fost găsite trupurile a 31 de bărbați și opt femei. Poliția Essex a declarat inițial că se credea că toate victimele sunt cetățeni chinezi.

Cei 39 de oameni găsiți în containerul frigorific al unui camion condus de un tânăr din Irlanda de Nord au murit cu cel puțin 10 ore înainte de a ajunge în Marea Britanie, spun oficialii belgieni.

Containerul frigorific pe care îl transporta camionul a trecut marţi după-amiază prin Zeebrugge și a ajuns în Marea Britanie după ce a fost transportat cu feribotul.

De asemenea, autoritățile au transmis că șoferul camionului, Mo Robinson, 25 de ani, din Portadown, County Armagh, Irlanda de Nord, va rămâne în continuare în arest, pentru a fi interogat.

Foto: BBC News

Citeşte şi:

Ascunderea filmărilor cu haosul de la Colectiv, parte dintr-o mare mușamalizare! „Cineva din serviciile secrete mi-a spus că nu e bine să-l atacăm pe Arafat, că se zguduie statul”

Raed Arafat susține că n-a știut de filmul ascuns, dar folosește fotografiile făcute de același pompier operator de la Colectiv când predă „Managementul Dezastrelor” la Facultatea de Geografie!

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică