Mergi direct la conținut »
Un afacerist din Târgoviște a înființat firma "M**E PSD", cu obiect de activitate... "prestări servicii"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un afacerist din Târgoviște a înființat firma "M**E PSD", cu obiect de activitate... "prestări servicii"

Un afacerist din Târgoviște a înființat firma „M**E PSD”, cu obiect de activitate… „prestări servicii”

Un afacerist din Târgoviște a înființat firma "M**E PSD", în semn de protest, companie care are activitate în România și Anglia. De altfel, societatea comercială a fost înființată în Regatul Unit și denumită după deja celebrul slogan împotriva principalului partid aflat la Guvernare.

Bărbatul din Târgoviște, județul Dâmbovița, și-a înregistrat societatea pe 9 august și are ca obiect de activitate „prestări servicii”.

„Eu mai am două firme, una în România, una în Anglia. Am înființat-o ca o formă de protest, dar o să și o folosesc de acum înainte. M-a deranjat când am văzut acțiunea autorităților împotriva bărbatului cu plăcuțele de înmatriculare celebre. Atunci m-am găndit să fac o firmă și să văd cum pot autoritățile române să mă împiedice să o folosesc. Acelui cetățean au putut să îi interziă, dar să vedem dacă pot să îmi interzică și mie”, a declarat el, citat de gazetadambovitei.ro.

Deocamdată omul de afaceri nu a interacționat cu autoritățile române cu această societate, proaspăt înființată: „E treaba lor ce reacție vor avea. Pe mine nu mă interesează ce spune lumea. Fac ce vreau cu banii mei”.

Vă reamintim că, recent, numerele de înmatriculare ale unui român din Suedia a fost în centrul atenției, mai multe zile, după ce șoferul a circulat prin România cu plăcuțele pe care scria… M**E PSD. Află cine este Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numere anti-PSD.

Între timp, plăcuțele cu „M**E PSD” se întorc în Suedia, iar Răzvan Ștefănescu a scăpat de dosarul penal care îi fusese deschis, pe lângă suspendarea apermisului auto. Mai mult, șeful Poliției admite că agenții au greșit, moment în care pagina de Facebook a Poliției Române a fost luată cu asalt de români.

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

Mesajul anti-PSD a apărut și pe aplicația Waze, sub forma unei păduri la intrarea în Iași, dar și pe gardul Casei Memoriale „Liviu Rebreanu”, din Bistrița-Năsăud.

De altfel, românii sunt deosebit de inventivi când vine vorba de mesaje anti-PSD. Vezi aici câteva exemple!


Citește și: VIDEO / TAROM „zboară” de la Otopeni. Cine „aterizează”? Sediul companiei e scos la închiriat și ar putea deveni hotel de lux


 

Close
Închide
  Close