Acesta a fost amendat cu 540 de lei pentru lipsa rovignetei, lipsa trusei medicale, a extinctorului şi a triunghiurilor reflectorizante, dar amenda l-a scos din sărite și omul s-a gândit că s-ar putea răzbuna pe oamenii legii care l-au pedepsit. Totul s-a întors împotriva reclamantului, a anunțat zhd.ro.

Polițiștii au fost testați cu etilotestul

„La scurt timp după primirea sancţiunii, conducătorul auto a sesizat telefonic, la numărul de urgențe 112, faptul că polițiștii care l-au sancționat se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Urmare a sesizării, conducerea I.P.J. Hunedoara a dispus ca șeful Biroului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene să se deplaseze în teren în vederea testării celor doi agenţi de poliţie care l-au sancţionat pe bărbat. În urma testării alcoolscopice, rezultatul a fost negativ, pentru ambii agenți de poliție rutieră”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Polițiștii susțin că urmare a apelării nejustificate a numărului de urgenţă 112, șoferul urmează a fi sancţionat contravenţional, în baza Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.


Libertatea a descoperit certificatul și prim-ministrul a spus adevărul! Doamna Dăncilă, țineți-vă de cuvânt și dați-ne în judecată!

Urmărește-ne pe Google News