MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 19:36

Un bărbat din Maramureș a fost găsit mort într-o pădure. Gheorghe Popovici a dispărut după ce a dat darul la o nuntă

Distribuie

Un bărbat din Maramureș a fost găsit mort într-o pădure, la aproape o lună de la momentul în care dispărut fără urmă. Gheorghe Popovici, în vârstă de 29 de ani, a fost căutat cu disperare de familie, imediat după ce a fost la o nuntă, a dat darul mirilor și apoi nu a mai dat niciun semn de viață.

Tânărul încadrat cu grad de handicap era căsătorit și avea doi copii. La sfârșitul lunii ianuarie, Gheorghe Popovici din localitatea Poienile de sub Munte ar fi mers singur la o nuntă, fără să fie însoțit de membri ai familiei sau de alți prieteni, scrie vasiledale.ro.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, le-a dat darul mirilor și a plecat acasă, spre dimineață. Din acel moment, Gheorghe Popovici a dispărut pe 21 ianuarie, spre disperarea rudelor care l-au căutat zile-n șir.

La aproape trei săptămâni de la dispariție, Gheorghe a fost descoperit mort, duminică, într-o pădure de la marginea localității. Trupul bărbatului era înghețat, spun anchetatorii care investighează cazul.

„Poliția a fost sesizată prin SUAU 112 că în zona Uloha, de pe raza localității Poienile de sub Munte, a fost gasită o persoană decedată. La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 29 de ani, din localitate, reclamat dispărut de la domiciliu la sfârșitul lunii ianuarie. Politistii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat tânărul', a precizat, pentru sursa citată, Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Vișeu de Sus pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Tot în localitatea maramureșeană Poienile de sub Munte, un bătrân de 98 de ani a fost bătut de doi bărbați care i-au furat suma de 10 lei.

sursă foto: Facebook


Citește și FOTO | Cine a fost femeia pe care Elena Ceaușescu a urât-o cel mai mult. 'Îi spunea soţului meu: ‘Lasă, dragă, o să moară’'


 

Comentarii