Un bărbat din Roman și-a tăiat complet trei degete de la o mână. Accidentul casnic s-a transformat în accident de muncă

Un bărbat din Roman și-a tăiat complet trei degete de la o mână. Accidentul casnic s-a transformat în accident de muncă

Un bărbat din Roman și-a tăiat complet trei degete de la o mână și a ajuns de urgență la spital. Medicii nu au putut să îi salveze degetele, așa că au suturat și pansat rănile. Ghinionul său a fost că degetele au fost amputate complet, căci altfel ar fi existat o șansă pentru replantarea acestora.

Inițial, medicii au precizat că victima a suferit un accident casnic, în jurul orelor 3 și jumătate, în dimineața 13 noiembrie.

Pacientul a suferit un accident casnic, amputație falange deget II-III, a fost preluat de la domiciliu și predat la CPU al Spitalului Municipal Roman”, a declarat pentru zch.ro asistenta șefă Luminița Rozoschi, de la Serviciul de Ambulanță Neamț.

Bărbatul a fost internat în secția ortopedie a Spitalului Municipal Roman, iar specialiștii consideră ca a avut, de fapt, un accident de muncă.

Pacientul a fost adus la CPU la ora 4, cu amputația falangelor degetelor II-III-IV și este internat în secția ortopedie, înregistrat ca accident de muncă. Am vorbit cu medicul de gardă, nu se poate face replantare, pentru că bărbatul are degetele efectiv secționate. Nici transfer la altă clinică nu se poate face, întrucât nicăieri nu se poate interveni pentru refacerea structurilor separate complet”, a precizat dr. Oana Onu, directorul medical al spitalului din Roman.


Citește și: Gabriela Firea anunță închiderea Arenei Naționale pentru refacerea gazonului și dă vina pe o investigație a GSP!


Mai multe articole