Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat gelos a dat intenționat cu mașina peste fosta iubită și peste fratele acesteia!

Un bărbat gelos a dat intenționat cu mașina peste fosta iubită și peste fratele acesteia!

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Câmpia Turzii a fost reținut pentru un gest nebunesc comis din gelozie. El a urcat cu mașina pe trotuar și a dat intenționat peste fosta iubită, o fată de 19 ani. Dar l-a lovit și pe fratele acesteia, un tânăr de 15 ani.

„La data de 17 ianuarie a.c. în jurul orei 13.35, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin – Postul de Poliţie Comunal Aghireşu au fost sesizaţi, prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă  112, de către un tânăr de 15 ani, din comuna Aghireşu, despre faptul că el şi sora sa, în vârstă de 19 ani, au fost loviţi de către un autoturism în timp ce se deplasau pe trotuarul situat pe marginea Drumului Judeţean 108C, iar cel care conducea autoturismul şi-a continuat deplasarea”, informează IPJ Cluj, a dezvăluit stiridecluj.ro.

A fost reținut pentru 24 de ore

Cel în cauză a fost identificat şi reţinut de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin în colaborare cu poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii. Conform cercetărilor, între acesta și tânăra accidentată exista o stare conflictuală.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii faţă de bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Conform surselor judiciare, tânăra de 19 ani și șoferul de 25 de ani au trăit și în concubinaj, iar gestul bărbatului a fost cauzat de gelozie, după ce aceștia s-au despărțit.


Presa britanică: Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!