Un bărbat și-a înjunghiat mortal socrii și și-a rănit fetița de doi ani după ce soția i-a spus că vrea dă divorțeze

Un bărbat și-a înjunghiat mortal socrii și și-a rănit fetița de doi ani după ce soția i-a spus că vrea dă divorțeze

Welder Aleksey Dogadov, 39 de ani, a mărturisit crima care a avut loc în casa familiei din Nizhny Novgorod, Rusia. Bărbatul era în stare de ebrietate și când a auzit că soția lui, Svetlana, vrea să se despartă de el, rusul a pus mâna pe un cuțit.

El a alergat-o cu cuțitul pe femeie, vrând să o omoare, dar Svetlana a scăpat. În timp ce fugea după ea, Welder și-a văzut socrii și copilul de doi ani în curtea casei, potrivit mirror.co.uk.

Bărbatul s-a repezit la soacra lui și a înjunghiat-o de două ori în gât. După, orbit de furie, rusul s-a repezit asupra fiicei lui și a înjunghiat-o în picior. Bunicul copilei a intervenit și a fost înjunghiat în piept și în stomac.

În timp ce Welder îl omora pe socrul lui, fetița a reușit să se ascundă într-o saună construită în curtea casei și să supraviețuiască atacului tatălui ei.

Apoi, ucigașul s-a grăbit să ajungă în curtea vecinilor lui, acolo unde Svetlana fugise să cheme ajutoare. Vecinii au reușit să-l dezarmeze pe bărbatul care a fost arestat de poliție.

Mama Svetlanei a murit pe loc, iar tatăl ei a murit la câteva zile după ce fusese internat la spital. Copilul se află în spital, cu un tendon tăiat. Poliția din Rusia investighează cazul, în timp ce Welder este după gratii.


Învinovățirea victimelor! 12 judecători români au considerat că dacă fetele minore violate nu au spus părinților, tăcerea e dovada că și-au dat consimțământul pentru sex


Mai multe articole