Mergi direct la conținut »
Un bătrân de 80 de ani a primit o factură de 65.000 de euro pentru curentul electric
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bătrân de 80 de ani a primit o factură de 65.000 de euro pentru curentul electric

Un bătrân de 80 de ani a primit o factură de 65.000 de euro pentru curentul electric

Un bătrân de 80 de ani a primit o factură de 65.000 de euro pentru curentul electric, după ce instanța l-a considerat complicele pentru deținerea unei plantații ilegală de cannabis în clădirea sa, alimentată cu energie electrică sustrasă.

Proprietarul unui imobil din Germania trebuie să plătească suma de 65.000 de euro la factura de energie electrică pentru o plantaţie ilegală de canabis în clădirea sa, potrivit unei decizii date luni de o instanţă germane.

Bărbatul, în vârstă de 80 de ani, care neagă că ar avea vreo legătură cu plantaţia de canabis, este acuzat că a contribuit la sustragerea de curent electric prin instalarea unui cablu foarte puternic în clădire, a indicat curtea districtuală din Dusseldorf.

Poliţia a descoperit în jur de 3.200 de plante de canabis în etajele superioare ale clădirii în urma unui raid care a vizat o bandă de biciclişti.

Imobilul fără ferestre era alimentat cu un cablu de 10.000 de volţi şi era gestionat din spatele unor ziduri de beton solide de către un grup de vietnamezi, care trăiau în condiţii foarte grele.

Şeful bandei, în vârstă de 29 de ani, a fost deja condamnat la şapte ani de închisoare pentru trafic de droguri şi privare de libertate.

Proprietarul clădirii a mai fost investigat, lucrătorii de pe plantaţie identificându-l în fotografii.


Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: “BNR sprijină politica economică a Guvernului”

Close
Închide
  Close