Un biciclist a căzut într-un canal neacoperit și s-a rănit grav la față, în Timișoara

Un biciclist a căzut într-un canal neacoperit și s-a rănit grav la față, în Timișoara

Un biciclist a căzut într-un canal neacoperit și s-a rănit grav la față. Accidentul șocant s-a petrecut în Timișoara, pe o stradă reabilitată, dar fără ca lucrările să se fi încheiat. Biciclistul a rămas fără trei dinți și are opt copci la buze.

Biciclistul a nimerit cu roata din față într-o gură de canal neacoperită și a fost aruncat cu fața în asfalt, în noaptea de marți spre miercuri, relatează tion.ro. Accidentul a avut loc pe Strada Oituz, reabilitată de Primăria Timișoara. Lucrările nu s-au încheiat însă chiar dacă strada a fost redată circulației iar zona este slab iluminată.

Potrivit reprezentanților Verde pentru Biciclete, din cauza lipsei iluminatului public în zonă, biciclistul a observat prea târziu o gură de canal neacoperită suficient, s-a împiedicat cu bicicleta și a căzut, lovindu-se cu fața de asfalt. Biciclistul le-a declarat acestora că în urma incidentului a rămas fără trei dinți și are șapte copci în buză. El susține că bicicleta sa era dotată cu far, care însă a zburat în urma impactului cu asfaltul.

Biciclistul va da în judecată Primăria Timisoara.

Sursa foto: tion.ro


EXCLUSIV/ Jean Constantin, infarct în Cimitirul Bellu, de la o glumă! Episod incredibil întâmplat cu 3 decenii înainte de moartea marelui actor


Mai multe articole