Un condamnat pentru crimă a violat o femeie la numai câteva luni după ce a fost eliberat din închisoare

Un condamnat pentru crimă a violat o femeie la numai câteva luni după ce a fost eliberat din închisoare

Un bărbat care a fost comndamnat la închisoare pentru crimă a ajuns din nou pe mâna poliției după ce a violat o femeie. Incidentul a avut loc la numai câteva luni după ce acesta a fost eliberat.

În 2014, mexicanul Maximiliano Sergio Martinez, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnat la închsioare după ce a ucis un pensionar. În decembrie anul trecut, acesta a fost eliberat. Acum, acesta a ajuns din nou pe mâna poliției, notează clarin.com.

Mexicanul a intrat peste o femeie în casă, a agresat-o, a violat-o și a dat foc camerei în care aceasta se afla. Victima a reușit să se salveze printr-o minune. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile, în localitatea Sampacho.

În momentul atacului, femeia se afla în dormitor când a auzit zgomote în grădina casei. Ulterior s-a trezit cu un bărbat în casă.

Acesta i-a cerut toți banii pe care îi avea în casă și deși victima i-a dat tot ce avea, acesta nu a plecat. A început să o lovească, a violat-o, a dat foc camerei în care se afla aceasta și a închis-o în interior.

Din fericire, un vecin a văzut fum de la casa victimei și a chemant pompierii, care au reușit să o salveze. În urma tragediei, femeia a suferit arsuri și numeroase alte răni, fiind transportată de urgență la spital.

Femeia a reușit să-l descrie pe atacatorul ei, astfel că acesta a fost identificat rapid de poliție.


Citește și:

VIDEO / Învățăturile unui activist rus răpit și torturat. Interviu cu Oleg Kozlovsky, cercetător Amnesty International și activist pentru drepturile omului, răpit în Ingușetia

Mai multe articole