FOTO | Vacanța de vis s-a transformat într-un coșmar. Un cuplu a suferit un accident grav și s-a trezit cu o factură medicală de un milion de dolari

Vacanța de vis s-a transformat într-un coșmar. Un cuplu a suferit un accident grav și s-a trezit cu o factură medicală de un milion de dolari

Katie-Anne Salter și Jacob Lanigan din Perth, Australia, au ajuns în SUA pentru a-și petrece vacanța mult visată. Ei au închiriat o mașină și și-au propus să conducă din San Francisco spre Yosemite.

Pe drum însă, o mașină scăpată de sub control i-a lovit frontal. În urma impactului, șoferul celuilalt vehicul a murit, iar Katie-Anne și Jacob au fost transportați de urgență la spital.

„Amândoi țipam. Erau doar airbag-uri în fața mea și sticlă spartă peste tot”, a povestit tânărul care a suferit răni superficiale, potrivit dailymail.co.uk.

Katie-Anne nu a fost însă la fel de norocoasă. Ea a suferit fracturarea multiplă a unei vertebre și a fost transportată la spital cu elicopterul. Acolo medicii au băgat-o de urgență în operație și și-a petrecut cinci zile la terapie intensivă, fiind în imposibilitatea de a merge.

„Prioritatea mea a fost: O să pot merge din nou? Nu am anticipat cu adevărat cât de greu va fi să fac asta”, spune femeia care a fost mutată la secția de reabilitare, acolo unde a petrecut următoarea lună de zile.

După ce Katie s-a recuperat, cuplul a zburat acasă, în Australia. Fără asigurarea de călătorie, cuplul a mărturisit că nu ar fi avut cum să plătească factura medicală în valoare de 940,012 de dolari.

FOTO FACEBOOK

Katie-Anne Salter și Jacob Laniganmore
Katie-Anne Salter și Jacob Laniganmore
Katie-Anne Salter și Jacob Laniganmore
Katie-Anne Salter și Jacob Laniganmore
Katie-Anne Salter și Jacob Laniganmore

VIDEO/ Geanina Ilieș este extrem de apropiată de fiul ei: „Nu pot să vă povestesc ce vorbim, sunt secretele noastre”


Mai multe articole