Un fenomen extrem de periculos loveşte România, în următoarea perioadă. Temperaturile vor continua să scadă

Temperaturile vor continua să scadă, chiar dacă informarea meteo emisă ieri de meteorologi iese din vigoare. Meteorologul ANM a spus că ninsorile îşi vor face apariţia în Moldova de la noapte.

„Într-adevăr, avem deja o masă de aer rece, un sol rece şi vin precipitaţii sub formă de ploaie. În contact cu solul, precipitaţiile va forma poleiul. Acest fenomen şi-a făcut apariţia în sudul Olteniei, iar acum este prezent în partea de sud-vest. Treptat, frontul de aer rece se va deplasa şi va acoperi toate regiunile ţării”, a declarat Alina Şerban.

„Menţionez că precipitaţiile, chiar dacă informarea meteo iese din vigoare, se vor mai semnala până mâine noapte. Aerul rece rămâne. Va fi frig în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Moldova urmând să se înregistreze până la minus 10 grade Celsius”, a mai spus Alina Şerban, specialistul ANM, potrivit Observator.tv.

Informarea de vreme rea emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie a intrat în vigoare la ora 6.00, în această dimineaţă, şi este valabilă până mâine, 21 noiembrie, ora 10.00.

Citește  și

Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

Mai multe articole