Alin Gale, șoferul mașinii care mergea spre Cehu Silvaniei, dar a fost implicată în accidentul de la Măeriște, a murit pe loc, a anunțat presa sălăjeană. Vehiculul s-a lovit violent de un cap de pod, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Pe locul din dreapta stătea un fotbalist destul de cunoscut și apreciat la nivel local, a anunțat sportulsalajean.ro.

Al doilea golgheter al echipei sale

Silviu Peter, originar din comuna Măerişte, a practicat fotbalul încă din copilărie.

Silviu a fost campion judeţean la nivel juvenil cu echipa CS Barcău Nușfalău. După terminarea junioratului el a făcut pasul spre Liga a IV-a, fiind transferat de Olimpic Bocşa.

În această vară, în momentul în care în comuna natală a renăscut echipa Venus Giurtelec, Silviu Peter nu a stat pe gânduri şi a revenit acasă, deşi Venus evoluează într-un eşalon inferior.

Deşi are doar 21 de ani, tânărul şi-a pus serios amprenta la prestaţiile formaţiei din comuna Măerişte şi în prima parte a campionatului el a înscris nu mai puţin de 11 goluri, fiind al doilea marcator al echipei.

În 2015, au murit doi fotbaliști din Măeriște

Jucătorul de la Venus Giurtelec a primit îngrijiri la faţa locului şi apoi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Zalău.

Starea sa este stabilă, însă are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale, deoarece a suferit mai multe răni, în special la membrele superioare, însă conform celor spuse de medici, viaţa sa nu este în pericol.

Acesta nu este singurul accident mortal în care au fost implicaţi fotbalişti din comuna Măerişte. Astfel, în luna august din anul 2015, Florin Mitraşca şi Cosmin Ghencean – jucători ai echipei Frăţia Măerişte s-au stins din viaţă într-un tragic accident rutier pe raza localităţii Bobota.


FOTO | Cum arată piciorul drept al Cristinei Neagu, după accidentarea din meciul cu Ungaria