Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un jurist dispărut în urmă cu două luni a fost găsit spânzurat în pădurea Trivale din Pitești!

Trupul unui bărbat a fost găsit spânzurat într-o zonă îndepărtată de strada principală din pădurea Trivale din Pitești. Cel care a găsit trupul, mergea pe o cărare când a văzut cadavrul atârnat de-o creangă.

Poliţiştii şi un echipaj al ambulanţei a mers la faţa locului. În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul era mort de multă vreme. Anchetatorii au mai stabilit că persoana decedată este juristul Valentin Nițu, dispărut în urmă cu aproximativ două luni, a anunțat curier.ro.

Valentin Niţu, în vîrstă de 45 ani, jurist la firma Metabet, a dispărut de acasă la mijlocul lunii decembrie. Bărbatul a plecat lăsănd telefonul şi bunurile personale acasă.

Avea buletinul la el

Bărbatul, tatăl a doi copii, nu a mai dat niciun semn de la dispariţie ceea ce era neobişnuit. Rudele spun că înainte de dispariţie bărbatul avusese o neînţelegere în familie. Fratele acestuia, Mihai Niţu a apelat la jurnalişti imediat după dispariţie făcând un apel public către cei care l-au văzut sau pot oferi informaţii despre locul unde se află.

După starea cadavrului, poliţiştii şi-au dat seama că bărbatul zăcea mort acolo de multă vreme, cel mai probabil de la data dispariţiei.

De acelaşi pom, victima îşi agăţase o sacoşă pe care, cel mai probabil o luase de acasă, la plecare. Avea actul de identitate în buzunar, fiind uşor de recunoscut. Au fost anunţate rudele victimei. Fratele şi tatăl său au venit la faţa locului. Cei doi s-au cutremurat la vederea cadavrului. În stare de şoc, ambii au început să plîngă.

Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş, pentru autopsie. Cel mai probabil este vorba de o sinucidere, însă în acest caz, ultimul cuvânt îl va avea medicul legist.


Citește și:

Mărturii copleșitoare împotriva falsului medic de la Spitalul Ilfov: „Rezidenta Raluca m-a cusut și m-a descusut de trei ori! La 9:20 a ieșit copilul, iar eu am ieșit din sală la 11 și ceva!”