MENIU CAUTĂ
07 Iul. 2018 16:32

Un jurnalist al BBC a fost drogat și jefuit la Cupa Mondială din Rusia

Distribuie

Un jurnalist al BBC care se află în Rusia pentru a relata de la Moscova despre Cupa Mondială de Fotbal a fost drogat și jefuit.

Potrivit The Sun, jurnalistul cunoscutei instituții media britanice s-a trezit într-o stație de metrou după ce a băut o cafea în care se aflau sedative. Înainte să leșine, el a luat un taxi de la Teatrul Bolshoi către o destinație care în prezent este necunoscută.

Jurnalistului îi lipsesc acum mai multe bunuri, printre care telefonul și portofelul. Cel care l-a jefuit a luat de pe cardul jurnalistului suma de 500 de lire (aproximativ 565 de lire).

'Un cetățean britanic a băut o cafea, apoi a leșinat și s-a trezit la stația de metrou Dynamo fără telefonul mobil, portofelul și o sumă de bani', a spus o sursă din poliție.

Un purtător de cuvânt al BBC a precizat că 'a fost un incident în care a fost implicat un angajat, iar cazul a fost preluat de poliția din Rusia'.


CITEȘTE ȘI: REPORTAJ/ Liceul Beethoven' din Craiova n-are absolvenți de bacalaureat, dar doi elevi au fost acceptați la Universitatea Glasgow


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii