MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 13:18

Un mire a salvat de la înec un elev chiar în ziua nunții

Distribuie

Un mire a salvat de la înec un elev chiar în ziua nunții, la câteva minute după ce a schimbat jurămintele cu soția sa, scrie ABC News. Zac Edwards nu s-a gândit nicio secundă că este îmbrăcat cu hainele de mire când a sărit în apă să salveze un tânăr care se îneca.

Zac și Cindy Edwards au făcut nunta pe Orange Beach din Alabama și, după ce și-au spus jurămintele în fața unui preot au mers lângă apă să facă poze.

În acel moment, o persoană a început să strige că cineva se îneacă. Zac, angajat al Gărzii de Coastă, și fost salvamar, nu a stat pe gânduri, și-a dat jos sacoul și cămașa și a sărit în ajutorul tânărului care a dispărut în valuri.

Mirele a reușit să ajungă la persoana care se îneca, dar a întâmpinat probleme în a-l aduce înapoi la mal. Încercând să-l țină la suprafață suficient cât să nu înghită prea multă apă, Zac a așteptat până au ajuns alți salvatori care i-au scos pe amândoi pe plajă.

Atât victima, un elev de liceu din Mississippi, cât și salvatorul au scăpat fără probleme.

„Nu m-am gândit niciodată că ziua care îmi va schimba mie viața ar putea schimba și viața unei alte familii', a declarat mirele.

El a adăugat că în timpul petrecut în apă nu s-a gândit decât la mireasa lui.


Citește și: EXCLUSIV / Mihaela Buzărnescu, prima declarație după accidentarea teribilă de la Montreal. Jucătoarea a părăsit terenul în scaun cu rotile


 

Citește mai multe despre inec, mire, Nuntă și plaja pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii